Om Lilla Veterinärinrättningen


En liten veterinärmottagning mitt i Skaras centrum där personligt bemötande och högkvalitativ vård är det viktiga!


Vi har Purinas fodersortiment, främst medicinska foder, samt några få men utvalda tillbehör och varor för hund, katt och häst. Här kan du också köpa vår egenproducerade honung!


Vårt mål är varje patient ska få all den tid som behövs för att besöket ska kännas som en positiv upplevelse för både Er (djur och ägare) och oss som arbetar här.


Ultraljudsundersökningar utgör en stor del av arbetet här och vi har många remisspatienter.


Inget problem är för litet och vi erbjuder bland annat medicinska utredningar, vaccination, ID-märkning, sammanställning av EU-pass, kastration (honkatt, hankatt och hanhundar), klippning av tovor, åtgärd av sårskador, provtagningar, mindre kirurgiska ingrepp och mycket annat. Vi vaccinerar även häst i mån av tid. Behövs det så remitterar vi såklart till lämplig instans i enlighet med ditt önskemål som djurägare.


Har du frågor eller funderingar om undersökningar eller priser är det bara att ringa, komma förbi eller maila! Om vi inte har möjlighet att svara just när du ringer så kan du lämna ett meddelande så blir du uppringd så snart vi hinner, hör du inget ifrån oss så ring igen. Akuta sjukdomstillstånd då vi ej går att nå hänvisas till tillgängliga öppna djursjukhus eller andra kliniker.


Varmt välkommen!

Lilla Veterinärinrättningen

©Lilla Veterinärinrättningen 2012                         Webmaster: info(at)lillavet.se

Home

Kontakt

Länkar

Ultraljud

Sena avbokningar

GDPR